Ook coaching mogelijk via telefoon, beeldbellen of e-mail

Eenzaamheid op de werkvloer; Het Stille Strijdperk

In de hedendaagse samenleving, waarin we steeds meer met elkaar verbonden zijn dan ooit tevoren, zou je denken dat eenzaamheid een probleem is dat vooral buiten de werkomgeving voorkomt. Maar helaas is eenzaamheid ook een veelvoorkomend en vaak onderschat probleem op de werkvloer. Hoewel mensen omringd zijn door collega's en in een professionele omgeving werken, kunnen ze zich toch geïsoleerd en eenzaam voelen. In dit blogartikel zullen we de impact van eenzaamheid op de werkvloer onderzoeken en enkele mogelijke oplossingen bespreken.

Lees meer »

Hoe behoud je je authenticiteit op de werkvloer?

Het behouden van authenticiteit op de werkvloer is belangrijk omdat het je in staat stelt om trouw te blijven aan jezelf, je waarden en je persoonlijkheid, zelfs in een professionele omgeving. Hier zijn enkele tips om authenticiteit op de werkvloer te behouden:

Lees meer »

Het Belang van Mentale Vitaliteit: 5 Voordelen voor een Gezond en Gelukkig Leven

In onze drukke en veeleisende wereld is het gemakkelijk om jezelf te verliezen in de dagelijkse sleur en stress. We zijn vaak zo gefocust op ons fysieke welzijn dat we het belang van mentale vitaliteit over het hoofd zien. Mentale vitaliteit, ook wel bekend als geestelijke gezondheid of emotioneel welzijn, heeft echter een grote invloed op ons leven en kan niet worden genegeerd. In dit artikel zullen we de voordelen van mentale vitaliteit bespreken en laten zien waarom het een cruciale rol speelt in het bereiken van een gezond en gelukkig leven.

Lees meer »