Ik ben Karin Witte

Mijn missie

Mentaal Vitaal verbinden is mijn missie. Mijn uiteindelijke drijfveer is om mensen meer innerlijke rust te laten ervaren op het werk, zodat ze zich minder gestrest voelen en meer plezier krijgen in hun werk en leven.

Mijn visie
De publieke sector laten ervaren wat werken vanuit innerlijke rust betekent. Dit leidt tot balans en mentale vitaliteit.

Mijn levenservaring

Door mijn eigen jarenlange ervaring op de werkvloer als directiesecretaresse en met mentale onrust en spanning kan ik mij verplaatsen in vele situaties en omstandigheden, dus niets is 'gek'. Ik ben gewend om op directieniveau te sparren en advies te geven o.a. aangaande mentale vitaliteit.

Mijn eigen innerlijke rust en ontspanning heb ik bereikt door naar binnen te keren, in mezelf te kijken waar de onrust vandaan komt. Samen met een coach ben ik op ontdekkingsreis in mezelf gegaan, waardoor ik mezelf steeds beter leerde kennen. En met die kennis kon en kan ik keuzes maken in het veranderen van mijn gedrag, wat een positief effect heeft op mijn innerlijke rust en balans. Ik neem de verantwoordelijkheid en de regie.

Mijn werkwijze

Mijn levens- en werkervaring zet ik nu in bij het coachen, waarbij mijn kernwaarden verbinden, betrokken, speels en ontwikkelingsgezind als basis dienen.

Mensen met wie ik werk waarderen het dat ik me dienstbaar opstel ten gunste van de ontwikkeling van een ander. Ik ben in staat om op diverse niveaus te acteren en te schakelen.
Ik heb vanuit mijn betrokkenheid oprechte aandacht zonder te oordelen. Als coach maak ik dingen niet te zwaar; ik ben geen therapeut en hou van een speelse benadering.

Trainingen en lesgeven

Van het geven van trainingen en lesgeven word ik altijd blij! Het is leuk en inspirerend om met een groep te werken en een leeromgeving te creëren waarbij er ruimte is voor zowel het groepsproces als het individu. Daarnaast deel ik graag mijn kennis en ervaring. Mijn specialisatie is heldere communicatie en daarin heb ik reeds vele trainingen en lessen gegeven in het bedrijfsleven.

 

Voor Stichting Werken voor Elkaar geef ik als loopbaancoach maandelijks online speedcoachsessies van 20 minuten aan 50-plus werkzoekenden.

Lees hier hoe het werkt en wat de ervaringen van deelnemers zijn.

Wil je meer weten over wat ik voor jou als bedrijf of particulier kan betekenen? Dan nodig ik je uit om verder rond te kijken op mijn website.