Speedcoaching

Ervaar op een laagdrempelige manier de impact van coaching op persoonlijk- en ontwikkel / carrière vlak!

 

Heb jij een specifieke hulpvraag of loop je met gedachten, gevoelens en emoties rond die je nergens kwijt kunt? Zou je daar graag kort over van gedachten willen wisselen zonder je tot een uitgebreid coachingstraject te verplichten?

Dan is het concept 'speedcoaching' iets voor jou.

Tijdens een online speedcoachsessie ben ik 20 minuten voor jou beschikbaar, zodat je zeker weet dat je gehoord en gezien wordt.

Speedcoaching biedt de mogelijkheid om in korte tijd te sparren over grote en kleine dilemma's of om inspiratie op te doen. Ik geef feedback, inzicht en begrip en fungeer als klankbord.

Als basis van deze speedcoachsessies kunnen tal van hulpvragen dienen. Eigenlijk alles wat met je 'werkgeluk', ‘levensgeluk’ en je ‘zijn’ te maken heeft. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling, je werk, iets waar je tegenaan loopt in je dagelijks leven of een ander onderwerp dat je zelf inbrengt.

Het resultaat is altijd dat je (meer) inzicht en begrip krijgt en een stukje bewustwording, waardoor je zelf weer verder kunt. Dus gun jezelf dit cadeautje en maak een afspraak!

De speedcoachsessies vinden online plaats via Zoom. Je kunt een afspraak maken via karin@coachinbewustzijn.nl. Vermeld daarbij je concrete hulpvraag en je telefoonnummer. Per online sessie betaal je € 15,-. De betaling gaat vooraf via een tikkie.

 

Enkele reviews:

"Karin luisterde naar mij en gaf me goed advies ondanks de korte sessie."

"Erg warm, helpend en nuttig. Het was een hele mooie sessie met geweldige uitkomst."

"Inzicht gekregen om weer opnieuw te focussen op mijn doel."

"In 20 minuten konden we goed en helder tot de kern komen in het beantwoorden van de vraag."

"Kort en concreet, to the point"

"Door met een rustmoment te starten zorgde ze dat er ruimte voor een gesprek kwam. De antwoorden op mijn vragen zijn zo duidelijk dat al mijn onrust daarover verdwenen is !"

"Ik heb geleerd dat ik veel meer regie kan nemen op het vinden van een baan, ook al ben ik ouder."