Investeren in jezelf loont!

Gun jezelf het cadeau om je te ontwikkelen en jezelf beter te leren kennen. Daardoor krijg meer controle over je emoties en hoef je je daar minder door te laten leiden. Je neemt zelf de regie en de verantwoordelijkheid voor je gedrag.

Door bewuster te worden, kom je steeds een stukje dichterbij wie jij werkelijk bent.

Voor jou als particulier is het mogelijk om consulten via Zoom, telefonisch of mail te hebben. De betaling gaat via een tikkie.

Online Loopbaancoaching of Lifecoaching

Iedereen heeft wel een periode in zijn of haar leven dat het even niet zo lekker loopt. Dat je het gevoel hebt dat alles tegenzit, je hebt weinig levensenergie, je hoofd zit vol en blijft in kringetjes ronddraaien. Dan is het prettig om er met een onafhankelijk iemand over te kunnen praten.

Consult via Zoom of telefonisch

Duur: 60 minuten

Kosten: € 75,-

 

Consult op een plek naar keuze (max. 30 km vanaf Oosterwolde)

Duur: 60 minuten

Kosten: € 75,- (excl. reiskosten 0,19 cent per kilometer)

 

Online Speedcoachsessie

Heb jij een specifieke hulpvraag of loop je met gedachten, gevoelens en emoties rond die je nergens kwijt kunt? Zou je daar graag kort over van gedachten willen wisselen zonder je tot een uitgebreid coachingstraject te verplichten?

Dan is het concept 'speedcoaching' iets voor jou.

Duur: 20 minuten

Kosten: € 15,- (vooraf per tikkie overmaken)

 

Online coaching via mail

Je kunt er ook voor kiezen om via de mail gecoacht te worden. Wel hebben we een intakegesprek om goed helder te krijgen waar je aan wilt werken. Wat jij zou willen veranderen. Daarna hebben we via mail contact. Het voordeel is dat je het tijdstip zelf kunt bepalen, je hebt geen reistijd, geen wachttijd en je kunt dus direct starten. Ook heb je alles zwart op wit staan en kun je dit makkelijker nog eens nalezen.

Duur: 1 maand

Inclusief: 4 x mailbericht

Kosten: € 85,-

Een consultafspraak annuleren kan tot 24 uur van te voren kosteloos. Bij annuleren binnen 24 uur wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.