Ervaringen

Martine:

"Karin heeft mij geruime tijd gecoacht. Ik heb haar ervaren als een oprecht geïnteresseerde, BETROKKEN coach die helder communiceert en VERBINDT. Met haar oordeelvrije houding creëerde ze een veilige setting om mij open te kunnen stellen voor verandering.

Karin weet haarfijn tot de kern van een probleem te komen. Ze heeft mij geholpen om de regie over mijn leven terug te pakken en onmogelijkheden om te buigen tot mogelijkheden. Ook heeft zij mij geleerd om uit drama/de waan van de dag/verhalen te stappen zodat ik in de rust terug kan keren. Dit heeft een positieve impact gehad op mijn gezondheid, werk en sociale contacten: Ik ben uit de burn-out opgeklommen, heb weer werk gevonden en ervaar meer verbinding met mezelf. Vanuit deze ervaring beveel ik haar dan ook van harte aan."

Helene:

"Karin is een vriendelijke, zachte coach die je kan laten zien en voelen hoe leven en werken vanuit je hart zoveel prettiger is."

Alexandra:

"Ik heb Karin leren kennen als iemand met een fijne, toegankelijke en positieve houding. Ik vind dat zij heel goed in staat is om scherp door te vragen, feedback te geven en een goede spiegel voor te houden. Mooi dat zij deze kwaliteiten inzet om anderen te helpen tot waardevolle inzichten te komen!"

Esther:

"Karin heeft van nature coachings kwaliteiten en voelt degene die tegenover haar zit direct aan. Ze is in staat de angel te benoemen en ook wat hieraan te verbeteren. Daarnaast voelt ze wat iemand's kwaliteiten zijn, benoemt deze en weet ze tot een hoger plan te trekken. Ze zet mensen in hun kracht en dat is belangrijk en essentieel in dit vak. Ik raad iedereen aan om Karin te benaderen die stappen wil zetten in zijn of haar leven of carrière!"

Ervaringen gedeeld vanuit speedcoachsessies:

"Karin luisterde naar mij en gaf me goed advies ondanks de korte sessie."

"Erg warm, helpend en nuttig. Het was een hele mooie sessie met geweldige uitkomst."

"Inzicht gekregen om weer opnieuw te focussen op mijn doel."

"In 20 minuten konden we goed en helder tot de kern komen in het beantwoorden van de vraag."

"Kort en concreet, to the point"

"Door met een rustmoment te starten zorgde ze dat er ruimte voor een gesprek kwam. De antwoorden op mijn vragen zijn zo duidelijk dat al mijn onrust daarover verdwenen is !"

"Ik heb geleerd dat ik veel meer regie kan nemen op het vinden van een baan, ook al ben ik ouder."