Coachtraject Helder Communiceren

Voor als je:

  • de training Helder Communiceren I hebt gevolgd;
  • behoefte hebt aan individuele ondersteuning bij het verdiepen, integreren en borgen van het geleerde in de praktijk.

 

Dit traject bestaat uit 5 individuele gesprekken samen met beide trainers/coaches van de training Helder Communiceren, Karin Witte en Guy Andreoli.


Over het coachtraject

Je hebt de training Helder Communiceren I afgerond. Hiermee ben je al een aardig eindje op weg om te leren te communiceren vanuit wie je werkelijk bent. Er zijn je tijdens de trainingsdag tools aangereikt die je direct kunt toepassen in de praktijk, waardoor het geleerde beter beklijft. Ga je er actief mee aan de slag?

Na de training kun je de behoefte voelen om dieper op bovenstaande punten in te gaan, omdat je wilt investeren in jezelf. Je vindt het belangrijk dat jouw communicatie moeiteloos helderder wordt en blijft. Ook kan het zijn dat je graag hulp wilt bij het verder integreren van de verworven inzichten. Met coaching ondersteun je jouw ontwikkelingsproces om meer vanuit wie je werkelijk bent te gaan spreken. Daardoor zal je communicatie, met wie dan ook, makkelijker en vloeiender gaan. Dan hoef je geen strategieën meer te bedenken hoe je iets gaat zeggen, maar dan komen de woorden als het ware vanzelf over je lippen rollen. Hoe mooi is dat?

Als vervolg op de training word je een coachingstraject op maat aangeboden van vijf sessies, waarbij de ervaren coaches Guy Andreoli en Karin Witte samen met jou aan de slag gaan. Dit heeft als voordeel dat zij beiden vanuit hun eigen ervaring bijdragen aan jouw proces. Zij vullen elkaar daarin aan, zodat jij het maximale uit een sessie kunt halen en deze helemaal op maat voor jou plaatsvindt.

In een ontspannen en veilige setting kun je volledig jezelf zijn. Beide coaches hebben een werkwijze die persoonlijk is met zachte kracht, geduld, spiegelend zonder oordeel en vanuit innerlijke rust. Zij bieden jou een luisterend oor en dagen je uit om die stappen te zetten die ondersteunend zijn aan jouw proces.

Over de coaches

Karin Witte heeft veel ervaring met het geven van communicatie trainingen in het bedrijfsleven en heeft een praktijk in lifecoaching en loopbaancoaching. Daarin ondersteunt zij mensen bij levensvragen en werkgerelateerde vragen, opdat zij zich bewust worden van belemmerende gedachten, patronen en programma’s. Heldere communicatie loopt als een rode draad door haar werk- en privéleven.

Guy Andreoli is trainer, senior coach, loopbaanspecialist en geeft al velen jaren workshops en trainingen op gebied van innerlijke groei en bewust worden. Heldere communicatie neemt daarbij een zeer belangrijke rol in. Uit ervaring en kennis weet hij dat helder communiceren hoofdzakelijk wordt bepaald door de helderheid in je innerlijke communicatie (mate van zelfkennis) en je vermogen te kunnen intunen op die van de ander. Hij maakt jou met veel vreugde en toewijding hier deelgenoot van.

 

Guy Andreoli

Praktische info

Locatie:          Op een goed bereikbare plek in het midden van het land
Investering:   € 850,- excl BTW (Bij privéfinanciering zijn de kosten aftrekbaar van de inkomstenbelasting)

Inclusief:        5 coachingssessies van 1,5 uur met beide trainers/coaches
                        tussentijdse ondersteuning per mail en telefoon

 

Inschrijving voor het coachtraject

Wil je een afspraak maken of meer informatie?
Neem dan contact op met Guy Andreoli (06 – 33839745) of Karin Witte (06 - 81895676).