Trainingsprogramma Futureproof ondernemen

Tijden veranderen snel en plotselinge veranderingen volgen elkaar rap op. Er is veel onrust en chaos in de wereld en daarmee veelal ook in de mens. Iedereen die een beetje om zich heen kijkt voelt aan zijn water dat er grootse veranderingen op wereldniveau op stapel staan. We zitten in een tijd van transitie bewegend naar een nieuwe wereld die vraagt om een compleet andere aanpak in alles.

Hoe ga je daarmee om als ondernemer? Ben je voorbereid op de tijden van grote wereldwijde veranderingen die komen gaan? Of ben je onrustig, onzeker, gestrest en probeer je vast te houden aan wat je kent? Of geloof je dat alles blijft zoals het was en je gewend was?

Kun jij als ondernemer ondanks alles wat er speelt: corona- Oekraïne oorlog - energie en klimaatcrisis - huizen tekort - toren hoge inflatie - wereldse verharding en polarisatie, rustig blijven en jouw ondernemersgeest vrij laten stromen op zoek naar nieuwe wegen en mogelijkheden?

Ben je al op de hoogte hoe het ondernemen in de nieuwe wereld gaat, wat er dan anders zal zijn? Ben je al als ondernemer en is jouw onderneming al futureproof?

Speciaal voor alle kleine ondernemers, zzp-ers, mkb-ers hebben Guy Andreoli en Karin Witte het volgende trainingsprogramma ontwikkeld met als basis 'De 10 stappen naar Futureproof ondernemen'.

Wil je hier meer informatie over of de flyer ontvangen? Neem dan even contact op via 06-81895676 of karin@coachinbewustzijn.nl.