Lezing MKB / ZZP

We leven in een tijd dat er nogal veel aan de hand is in de wereld is, denk aan corona, Oekraïne oorlog, stikstofissues, tekort aan woonruimte en overspannen huizenmarkt, gascrisis, klimaatcrisis, torenhoge inflatie, me too beweging, grote misstanden in politiek en het bedrijfsleven die aan het licht komen, steeds verdere groeiende afhankelijkheid van elektriciteit, vrijheidsbeperkende maatregelen en de verregaande polarisatie van de wereld. Je hoeft geen ziener te zijn om te begrijpen dat er zich grote wereldwijde substantiële veranderingen aankondigen die leiden naar wat je zou kunnen noemen een nieuwe wereld.

Ben jij als ondernemer al klaar voor deze grote veranderingen waarin de dingen echt heel anders worden dan we gewend zijn. Ben jij klaar voor de sprong naar een nieuwe wereld waarin futureproof ondernemen de basis wordt?

Als voorproefje op dit nieuwe ondernemen hebben Guy Andreoli en ik ons verdiept in de pestpandemie om zo een beeld te krijgen van hoe er in het verleden is omgegaan met de wederopbouw van de maatschappij na deze pandemie en alle maatschappelijke gevolgen daarvan. We vonden verrassende overeenkomsten met de huidige tijd!

Wij hebben een lezing op maat gemaakt voor alle MKB-ers en ZZP-ers waarin we dieper ingaan op de wederopbouw. We gaan eerst terug in de tijd - waarbij de pestpandemie als startpunt dient - en leiden hen van heden naar toekomst en naar een futureproof onderneming.

Heb je interesse in deze lezing? Wil je deze lezing inzetten voor je eigen ondernemersnetwerk?

Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen.

 

Geplande openbare lezingen:

  • Renkum (nabij Arnhem), de Broedplaats; data volgt binnenkort
  • Tiel, data en locatie volgen binnenkort
  • Alkmaar, data en locatie volgen binnenkort

 

Je kunt je opgeven via karin@coachingspraktijkkarinwitte.nl.