Voor ondernemers

Tijden veranderen snel en plotselinge veranderingen volgen elkaar rap op. Er is veel onrust en chaos in de wereld en daarmee veelal ook in de mens. Iedereen die een beetje om zich heen kijkt voelt aan zijn water dat er grootse veranderingen op wereldniveau op stapel staan. We zitten in een tijd van transitie bewegend naar een nieuwe wereld die vraagt om een compleet andere aanpak in alles.

Hoe ga jij als ondernemer daarmee om?
Ben je voorbereid op de tijden van grote wereldwijde veranderingen die komen gaan? Of ben je onrustig, onzeker, gestrest en probeer je vast te houden aan wat je kent? Of geloof je nog steeds dat alles blijft zoals het was en je gewend was?

Kun je als ondernemer ondanks alles wat er speelt: Oekraïne oorlog - energie en klimaatcrisis - huizen tekort - toren hoge inflatie - wereldse verharding en polarisatie - innerlijk rustig blijven en je ondernemersgeest vrij laten stromen op zoek naar nieuwe wegen en mogelijkheden?

Ben je al op de hoogte van de ingrediënten van het ondernemen in de nieuwe wereld? Ben je als ondernemer al klaar voor deze toekomst waarin alles anders zal zijn?

Guy Andreoli - 06-49948965

Guy Andreoli en Karin Witte hebben als ondernemers de handen in een geslagen om hun gezamenlijke kennis en visie te delen met alle kleine ondernemers, zzp-ers, mkb-ers en andere geïnteresseerden die antwoorden willen op de bovenstaande vragen.

 

In deze speciale gelegenheidssamenwerking organiseren zij op verschillende plekken in Nederland de lezing 'Ondernemen voorbij de chaos van de wereld' waarin zij je meenemen in een reis door het verleden, het heden en de toekomst. We starten de reis in de donkere Middeleeuwen ten tijde van De Zwarte Dood en laten zien hoe grote veranderingen op wereldniveau van alle tijden zijn. Hoe ging men toen om met de alles ontwrichtende wereldwijde pestpandemie? En wat voor een lering kunnen we daar uitrekken voor het hier en nu? Wat betekent dit voor de toekomst? Wat zijn de ingrediënten voor het nieuwe ondernemen? Met andere woorden: hoe kun je jouw bedrijf futureproof maken?

 

 
Daarnaast hebben zij een trainingsprogramma ontwikkeld met als basis 'De 10 stappen naar Futureproof ondernemen' waarin ze jou stap voor stap ondersteunen om jezelf gereed te maken voor de komende transitie en het ondernemen in de nieuwe wereld.

 

Karin Witte - 06-81895676

Ben jij geïnteresseerd in de lezing of het trainingsprogramma of wil je je direct aanmelden?

Neem dan contact op via karin@coachinbewustzijn.nl